Flexibel CMS

Umbraco's belangrijkste doel is u een platform bieden waar u de vrijheid hebt om dingen op uw manier te doen en te beheren. Elk project heeft andere behoeften en eisen. In plaats van een systeem vol opties en knoppen die al dan niet relevant zijn voor u, hebben we ons systeem geordend en open gehouden.

 

Flexible cms

happy sofie

Intuïtieve Editervaring

Hoe zorgt u ervoor dat uw project levendig, relevant en actueel blijft? Door uw contenteditor te laten werken met een gebruiksvriendelijk systeem. Dat klinkt nogal logisch, nietwaar? Toch wordt dit belangrijke aspect door velen vergeten. Maar niet door ons!

In Umbraco hebben we functies toegevoegd die het uw contenteditors gemakkelijk maken. Op deze manier bent u er zeker van dat content - of het nu gaat om tekst, foto's of video's - regelmatig wordt bijgewerkt en precies gepresenteerd wordt zoals u het bedoeld hebt - ongeacht het apparaat dat uw bezoekers gebruiken.

Umbraco Cloud - de beste hosting voor uw Umbraco-project

Elk Umbraco-project heeft een leefomgeving nodig. Wij hebben de perfecte plek gebouwd: Umbraco Cloud. Sterker nog: uw volgende project staat al voor u klaar in de Cloud, want wij hebben het hele installatieproces voor u verzorgd. Binnen 2 minuten kunt u aan de slag - we moedigen u zelfs aan om het gratis een keer uit te proberen, zodat u echt ervaart welk verschil Umbraco Cloud maakt.

 

Love is in the Cloud

Een sterk Umbraco-ecosysteem

Umbraco is een statief. Of een kruk met drie poten, zo u wilt.

Wat we willen zeggen is dat Umbraco meer is dan wat u in eerste instantie ziet. Umbraco wordt ondersteund door een professioneel en uiterst bekwaam bedrijf, een opensourcecommunity van meer dan 200.000 getalenteerde, actieve gebruikers en een toegewijd partnersysteem dat ervoor zorgt dat Umbraco altijd up-to-date, stevig en in balans blijft - voor u.

 

Talloze gebruiksvriendelijke en ondersteunende resources

Geen zorgen - met Umbraco staat u er nooit alleen voor. Wij bieden u een helpende hand als dat nodig is: of u nu een newbie bent die zijn of haar allereerste site in gebruik probeert te nemen of een ervaren Umbraco-gebruiker die zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden om optimaal te profiteren van alles wat Umbraco te bieden heeft. Zelfs als u een bedrijf bent dat professionele en tijdige ondersteuning van Umbraco nodig heeft.

 

Umbraco Packages

Kies voor de beste oplossing in plaats van een systeem met lock-ins

Bij Umbraco maken we graag een fantastisch CMS en een prettig Cloud-platform, op dezelfde manier waarop andere gespecialiseerde bedrijven enthousiast raken over hun marketingtools, e-commerce- of e-mailcampagneplatformen.

Maar we weten ook dat er bij een groot digitaal project meer komt kijken dan alleen een CMS. Daarom zijn we blij dat we u meer dan 300 extensies ter beschikking kunnen stellen die u kunt gebruiken in combinatie met Umbraco. Dus in plaats van de beperking van een leverancier die beweert expert te zijn op elk gebied, geven wij u de vrijheid om de deskundige tools te combineren die perfect werken voor uw site en de behoeften van de gebruikers.