Umbraco HQ

De kern van Umbraco is open source. Maar het is open source met ondersteuning van een professioneel en getalenteerd bedrijf, namelijk Umbraco HQ.

Zo kunt u ervan op aan dat de Umbraco-software en -services waarop u uw projecten hebt gebaseerd, allemaal volledig ondersteund worden, georganiseerd worden en up-to-date worden gehouden door een professionele organisatie. Een organisatie met meer dan 10 jaar ervaring, die bestaat uit een stel zeer getalenteerde en vriendelijke mensen.

De vriendelijkste CMS-community ter wereld

En uiterst vakbekwaam, al zeggen we het zelf. De Umbraco-community bestaat momenteel uit meer dan 200.000 actieve gebruikers. Of zoals wij ze graag noemen: vakmensen. Want dat zijn het! Vakmensen met talent die Umbraco als een gereedschap gebruiken om projecten te bouwen, uit te breiden en te verbeteren - elke dag weer.

Een community die zeer toegewijd is aan het project, ons helpt om bèta's te testen, bugs op te lossen, bij te dragen aan het CMS en die ons eerlijke feedback geeft. Met hun ondersteuning helpen we Umbraco vooruit, zodat u en alle anderen gebruik kunt maken van een CMS dat niet in de weg zit en voldoet aan de huidige behoeften en eisen van de markt. En we noemen onszelf niet voor niets de vriendelijkste gemeenschap - ontdek het zelf op our.umbraco.org en doe mee.

Umbraco-partners - een keurmerk van goedkeuring

Er zijn meer dan genoeg vissen in de zee. Hetzelfde geldt wanneer u op zoek moet naar een Umbraco-bureau voor uw volgende project. U zoekt natuurlijk naar een goed, betrouwbaar en getalenteerd bureau - de perfecte match.

Dan komen de Umbraco-partners goed van pas. Umbraco's Certified Partners en Gold Partners bieden allemaal een garantie - een garantie van best practice Umbraco-vaardigheden, omdat ze hebben geïnvesteerd in opleiding tot een bepaald certificeringsniveau door Umbraco-specialisten. Deze garantie helpt u het kaf van het koren te scheiden en te kiezen voor de beste match.

Meer informatie over de Umbraco-partners en het partnership leest u hier >>

Umbraco Partner