Een flexibel CMS

De doelstelling van Umbraco is eenvoud te bieden en u de vrijheid te geven om websites, apps of andere digitale oplossingen precies zo te bouwen als u wilt.

Een prachtige gebruikersinterface die u steeds weer opnieuw wilt gebruiken

Bij Umbraco ontwikkelen we software die mensen, zowel editors als ontwikkelaars, een glimlach bezorgt. Gedacht vanuit Scandinavische eenvoud, streven we naar optimale ontwikkelings- en beheerprocessen van content - niets meer, niets minder.

Dit betekent een intuïtief, eenvoudig en snel systeem, waarmee je niet meer hoeft te wachten op een preview of op de publicatie van uw content.

Zo headless als nodig - het werkt uw html/css/javascript niet tegen

“Don’t judge a book on its cover” zo luidt een wijs gezegde - maar beoordeel een CMS altijd op de mogelijkheden. Met Umbraco beschikt u eindelijk over een CMS waarmee u uw eigen front-endcode kunt gebruiken. Templating in Umbraco begint met uw eigen opmaak - inclusief uw eigen CSS en Javascript - en niet door te proberen een mark-up van het CMS te strippen. Daarom zijn ook front-ends dol op Umbraco.

Echte multi-channel-levering - beheer vanuit één plek, overal geleverd

Umbraco is een flexibel en open systeem dat u volledige controle geeft over data, output en levering. Dit betekent dat u Umbraco kunt gebruiken voor van alles en nog wat: van responsive websites en mobiele apps tot digital signage en IvD-apparaten.

Snellere marktintroductietijd en volledige ondersteuning voor flexibele processen

Umbraco is ontworpen om binnen alle flows van een team te passen - zowel die van ontwikkelaars als die van editors. Op deze manier krijgt u een project veel sneller live dan met alternatieve systemen. Umbraco ondersteunt de flexibele processen van moderne digitale projecten waarbij het belangrijk is dat editors altijd en overal kunnen publiceren, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over "content freeze". Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat ontwikkelaars voortdurend nieuwe functies en bugfixes kunnen implementeren. Oftewel, de flow behoudt zijn flow.

Te integreren met alles

Of het nu gaat om uw e-commerceplatform, uw CRM, een personalisatie-oplossing van derden of uw bestaande bedrijfssystemen op locatie.

Umbraco's volledige API voor zowel front-end als back-office stelt u in staat om deze data te combineren met rijke en relevante content.

Het draait om uw content en wij bieden oneindige flexibiliteit

Met Umbraco hoeft u niet te duwen en te trekken. Wij zorgen voor een flexibel en semantisch contentmodel dat ervoor zorgt dat Umbraco aansluit bij uw content en niet andersom. We leveren zelfs API's voor ontwikkelaars om de gebruikerservaring uit te breiden en aan te passen aan het specifieke type content dat uw project vereist.

Een productieve ervaring voor ontwikkelaars

De roots van Umbraco liggen in open source. Dankzij ons enorme netwerk van getalenteerde ontwikkelaars hebben we er voortdurend voor gezorgd dat het zowel voor ontwikkelaars als editors even flexibel als leuk is om te gebruiken. Dit betekent een moderne architectuur op basis van MVC, geweldige API's voor .NET en REST en een uitbreidbare back-office die gebruik maakt van AngularJS. Of u nu in Visual Studio in Windows of in Sublime/Atom op MacOS werkt: u zult merken dat Umbraco eindelijk een CMS biedt dat met uw ontwikkelflow samenwerkt - in plaats van ertegen.