Zorg dat fundamentele fouten u niet blijven achtervolgen

Wij willen dat u met Umbraco een goede start maakt. In de eerste plaats omdat het toepassen van best practices vanaf het begin betekent dat u een solide basis neerlegt voor uw project, waardoor u in de toekomst soepel(er) kan uitbreiden. En ten tweede omdat we niet willen dat u uren (en gezond denkvermogen) verspilt aan het zelf uitzoeken van dingen. Tot slot willen we dat Umbraco u een geweldige newbie-ervaring biedt.

Wij bieden 3 trainingen aan in verschillende leerstijlen, zodat u kunt kiezen voor het format dat het beste bij u past:

Als een schone lei ietwat overweldigend is

Het beste kenmerk van Umbraco is dat het een schone lei biedt en superflexibel is. Zo bepaalt alleen u hoe het CMS eruit ziet en werkt. We erkennen echter dat deze belofte van een schone lei voor sommigen enigszins overweldigend kan zijn, zeker als u Umbraco voor het eerst gebruikt.

Daarom hebben we de starterskit gemaakt - een basissite met een strak minimalistisch ontwerp waarin de meest essentiële functies zijn opgenomen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om dingen uit te vogelen. Probeer zelf wat functies aan te passen en ontdek eigenhandig hoe Umbraco u helpt uw content te beheren. En als de site klaar is, kunt u deze zelfs lanceren.

Tijdens de installatie van Umbraco kunt u kiezen voor het gebruik van de starterskit.

 

starterkit

Laat uw klanten perplex staan door uw Umbraco-vaardigheden naar een hoger niveau te brengen

Als u de Umbraco-basis eenmaal in de vingers hebt, is het niet meer dan normaal dat u meer wilt leren. Het verbeteren van uw vaardigheden betekent niet alleen dat u sneller meer kunt doen in Umbraco, maar ook dat u uzelf, uw baas en uw klanten versteld kunt laten staan. Wij raden 3 Umbraco-trainingen aan als u uw vaardigheden aan de hand van best practices wilt verbeteren:

De visuele Umbraco-training

Stelt u zich eens voor dat u uw Umbraco-vaardigheden ontwikkelt terwijl u onderweg bent naar uw werk. Of 's avonds terwijl u ontspant op de bank. Met een abonnement op Umbraco TV krijgt u toegang alle video-tutorials. Zo beslist u in welke functies u zich verder wilt verdiepen en wanneer, waar en in welk tempo.

Verbeter uw Umbraco-vaardigheden met Umbraco TV 

Persoonlijke training en een officieel Umbraco-certificaat

Tijdens de officiële Umbraco-trainingen komen de belangrijkste Umbraco-functies en het gebruik van deze functies aan bod. Als u écht beter wilt worden, dan is deze training zeer aan te bevelen. Vooral ook omdat u vragen kunt stellen aan een professionele trainer over kwesties die relevant zijn voor uw project. Voor elke succesvol afgeronde training ontvangt u een aantal Certificatiepunten, waarmee u uw officiële Umbraco-certificaat kan behalen.

Vind een relevante Umbraco-training

Zelfstandig leren

Er zijn stapels schriftelijke Umbraco-documentatie en -tutorials te vinden op our.umbraco.com. Deze kunt u allemaal gratis lezen. Het is dus aan u om te beslissen wanneer u begint met uitbreiden van uw Umbraco-kennis.

Duik in de Umbraco-documentatie

Jim

Hebt u een vraag? Hier krijgt u antwoord van een expert

Het is altijd prettig om te weten dat wij voor u klaarstaan, toch? Voor het geval dat u vastloopt of misschien op een probleem stuit waarbij u hulp en inzicht van professionals kunt gebruiken. Met Umbraco staat u er nooit alleen voor. Wij bevelen 2 manieren van support aan:

 

  • Een directe hulplijn met een specialist bij Umbraco HQ
    Dat krijgt u als u kiest voor een Umbraco-supportabonnement. Als u een bedrijf of bureau bent dat afhankelijk is van gegarandeerd korte reactietijden, dan is dit meer dan de investering waard. U investeert niet alleen in gespecialiseerde Umbraco-ondersteuning, maar ook in gemoedsrust voor u en voor uw klanten.

 

  • Een antwoord van één van de 200.000+ toegewijde Umbracians
    We zijn trots en vereerd te kunnen zeggen dat de Umbraco-community de vriendelijkste CMS-community ter wereld is. Maar ze zijn niet alleen vriendelijk, ze zijn ook uiterst behulpzaam en getalenteerd en hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Ga naar our.umbraco.org en zoek uw vraag. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan gewoon! De kans is groot dat u een vriendelijke en nuttige reactie krijgt.