Kleinschalig, grootschalig - er is ruimte genoeg in de Cloud

Of u nu een eenvoudige website bouwt of een geavanceerde multi-channeloplossing: wij bieden u de abonnementen om dit te realiseren en te beheren. En door onze vaste en transparante prijzen komt u niet voor verborgen kosten of onaangename verrassingen te staan.

Binnen 2 minuten kunt u aan de slag

Dat is supersnel, dat weten we. Als u een Umbraco Cloud-project start, dan betekent dat dat wij het volledige installatieproces voor u verzorgen, zodat u in een mum van tijd aan de slag kunt met uw nieuwe project. We besparen u een heleboel vervelende en tijdrovende taken, zodat u aan de slag kunt met het belangrijke en leuke deel - het creëren van een geweldig project voor uzelf of uw klanten.

Een soort automatische piloot voor uw Umbraco-project

Met Umbraco Cloud wordt uw site automatisch voorzien van de laatste bugfixes en beveiligingsfuncties. Dit betekent dat u zorgeloos kunt bouwen op een volledig bijgewerkt en veilig platform. Komen er nieuwe functies uit voor Umbraco, dan zijn deze ook voor u gemakkelijk te vinden - u hoeft letterlijk maar één vinger op te tillen, want met een simpele klik voegt u een nieuwe functie toe.

Umbraco deploy

Umbraco Deploy

Implementeer nieuwe functies met één klik

Met Umbraco Cloud blijft uw live in zijn eigen beschermde omgeving. Nieuwe functies worden ontwikkeld en getest in daartoe bestemde, afzonderlijke, omgevingen. Bent u tevreden over de nieuwe functie, dan brengt u dit met één druk op de knop live. Umbraco Cloud verzamelt dan alles wat nodig is en implementeert de uitbreiding op uw live-site. Dit zorgt voor een gemakkelijker, sneller en écht flexibel werkproces, terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat uw cruciale live-site actueel en relevant blijft.

Een overzicht van al uw projecten, waarbij u op elk detail kunt inzoomen

Wanneer u inlogt bij Umbraco Cloud krijgt u een overzicht van al uw projecten en kunt u de laatste activiteiten zien. Van daaruit kunt u inzoomen op een specifiek project en een wijzigingenlogboek zien met logging van alle gebruikers. U kunt ook meteen zien of er iets mis is met het project. Het logboek omvat tevens een overzicht van eventuele fouten die zijn opgetreden op uw website. We weten het, het voelt bijna als valsspelen - u krijgt bijna moeiteloos een totaaloverzicht.

Umbraco overview

Dag contentfreeze, hallo soepele Content Flow

Niets is frustrerender dan uw werk onderbreken, zeker als u in een productieve en creatieve flow zit. Of u nu een editor bent die aan het laatste meesterwerk bezig is of een ontwikkelaar die een nieuwe functie voltooit, wij vinden dat niets u in de weg mag staan om uw werk te releasen. Daarom hebben we Content Flow uitgevonden - een unieke functie op Umbraco Cloud waarmee nieuwe functies en bugfixes voor ontwikkelaars veilig en geautomatiseerd gereleased kunnen worden zonder dat editors er hinder van ondervinden - en vice versa! Dit betekent ook dat ontwikkelaars altijd werken en testen met volledig actuele content en dat er nooit een ‘content freeze’ is, waarbij editors niet kunnen werken op de website terwijl functies of bugfixes uitgerold worden.

Baselines; zonder enige moeite uw beste werk hergebruiken

Een slimme kopieer-/plak-functie, dat is eigenlijk wat Baseline is. Met deze functie kunt u projectonderdelen van een mastersite met één druk op de knop hergebruiken in plaats van herhaaldelijk installaties uit te voeren. Bespaar tijd (en blijf blij!) door niet vanaf nul te hoeven beginnen, terwijl Baselines consistentie en kwaliteit garandeert voor elke nieuwe site die u creëert. Hierdoor zijn nieuwe campagnesites gemakkelijk uit te rollen in vergelijking tot ieder ander platform. En het mooiste van alles: nieuwe functies of updates worden automatisch op alle sites uitgerold. De Baseline-functie is één van de beste en meest winstgevende functies voor u op Umbraco Cloud - en deze functie vindt u nergens anders.

Snel en schaalbaar - gebouwd op Microsoft Azure

Door Umbraco Cloud te gebruiken, maakt u ook gebruik van het beste en meest innovatieve cloudplatform op de markt: Microsoft Azure. Dit betekent dat uw sites draaien op de beste infrastructuur met behulp van de meest moderne computer- en netwerktechnologie, ondersteund door een van de grootste technologiebedrijven in de wereld.

Onbeperkte opslag

Aangezien wij vaste abonnementen bieden, kunt u met zekerheid voorspellen hoeveel u maandelijks zult betalen. Onbeperkte opslag en een flexibel databasemodel betekenen dat media met hoge resolutie of pieken in het verkeer geen piek in de kosten betekenen. Als u grote hoeveelheden media gebruikt, neem dan contact met ons op. Dan stellen we de meest optimale beheermethode samen.

Probeer Umbraco Cloud gratis uit

We erkennen dat het voor sommigen angstaanjagend en misschien zelfs zinloos kan lijken om de vertrouwde hostingmethode los te laten. Wij zeggen natuurlijk dat uw Umbraco-project op Umbraco Cloud het beste is dat u ooit hebt gedaan, maar we zijn bevooroordeeld. Waarom begint u niet met een gratis rondleiding door een van onze Umbraco Cloud-experts? Deze rondleiding is live. Als u dus zorgen of vragen hebt met betrekking tot de Cloud, dan gooit u deze in de chat. U krijgt direct een deskundig antwoord.

Of verken alle wonderen van Umbraco Cloud eigenhandig door een gratis 14 daagse Umbraco Cloud-proef. Na de eenvoudige aanmelding, binnen 2 minuten en zonder addertjes onder het gras, kunt u aan de slag met een volwaardig Cloud-project.