Honderden extensies, ontwikkeld door de toegewijde Umbraco-community

Met Umbraco hebt u toegang tot onze uitgebreide en vriendelijke ontwikkelaarscommunity die  werk met gepaste trots met u delen. U vindt meer dan 300 gratis extensies voor Umbraco - of ‘pakketten’ zoals wij ze noemen - deze staan klaar om gedownload en geïnstalleerd te worden.

Als u een specifieke functie nodig hebt voor uw project, kijk dan eerst hier - de kans is groot dat iemand anders het al gebouwd heeft. Als uw ontwikkelaars de extensies willen aanpassen naar een specifieke wens, dan is dat het geen probleem: alle extensies zijn open source. Maar vergeet niet: ‘sharing is caring’. Alleen zo houden we onze kennisdelingscultuur in stand.

Bijna zoals de App Store op uw telefoon

U kunt de vele extensies voor Umbraco ook direct vanuit Umbraco bekijken. Ontwikkelaars kunnen deze met één klik installeren, bijna net zoals u dat op uw telefoon gewend bent. Als u via Umbraco de extensies doorzoekt, dan worden alleen de geverifieerde extensies getoond. Dit zijn alleen extensies die compatibel zijn met uw installatie. Zo voegt u veilig én gemakkelijk een nieuwe functionaliteit toe.

Umbraco Packages

Forms 

Kwalitatief hoogwaardige extensies, ontwikkeld door Umbraco HQ

Als u Umbraco Cloud gebruikt, hebt u al volledige toegang tot alle extra professionele functies die Umbraco HQ biedt. Maar zelfs als u ervoor kiest om uw project buiten de Cloud uit te voeren, dan krijgt u nog steeds de optie om onze fantastische Form Builder en Umbraco Courier add-ons aan te schaffen.

Met Umbraco Forms kan iedere editor formulieren creëren, van eenvoudige contactformulieren tot geavanceerde vragenlijsten, direct in de back-office van Umbraco. Met Courier krijgt u een krachtige functie die zorgt voor korte en soepele implementatietrajecten.